Home > Pellets kopen Rotterdam

Pellets kopen Rotterdam

Pellets kopen Rotterdam

Wilt u graag pellets kopen voor uw pelletkachel in Rotterdam? Met behulp van de Warmte Specialist heeft u altijd een voorraad van de duurzame brandstof voor uw kachel in huis. U bent bovendien verzekerd van goede kwaliteit en een voordelige prijs. Pellets kopen voor de verwarming van uw woning in Rotterdam doet u met een gerust hart bij de Warmte Specialist.


Waarom pellets kopen?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een pelletkachel. Het aanschaffen van pellets heeft ook diverse voordelen:

  • Kwaliteit: door de juiste kwaliteit pellets bent u verzekerd van een schone verbranding.
  • Voordelig: de kosten voor pellets liggen een stuk lager dan andere brandstoffen.
  • Duurzaam: houtpellets zijn veel duurzamer dan andere brandstoffen en zijn CO2
  • Efficiënt: pelletkachels hebben een hoog verbrandingsrendement waardoor het efficiënt verwarmen is.

Genoeg reden dus om die pelletkachel in huis te halen of nieuwe pellets te kopen voor een warm en aangenaam huis bij u in Rotterdam.

Samenstelling

De houtpellets worden gemaakt van zaagsel en schoon gemalen resthout. Iedere houtkorrel heeft echter een andere specifieke samenstelling. Het houtafval wordt vervolgens samengeperst waarbij de natuurlijke hars uit het hout zorgt dat de pellets aan elkaar blijven kleven. Daarmee zijn de pellets bespaard van chemische stoffen, wat voor een schone verbranding zorgt. De samenstelling van de houtkorrels is ook bepalend voor de energiewaarde van de brandstof. Bij de Warmte Specialist leveren we Badger Houtpellets, die voldoen aan de strengste Europese kwaliteitsnormen.

Snel online bestellen

U kunt bij de Warmte Specialist dus terecht voor het kopen van topkwaliteit pellets die zorgen voor een schone en efficiënte verbranding van uw pelletkachel in Rotterdam. U kunt eenvoudig en snel online bestellen, waarna de zakken met pellets bij u geleverd worden. Een zak bevat 15 kg aan houtpellets, waardoor u voldoende voorraad heeft om de woonruimte lekker op te stoken. Heeft u nog vragen over onze houtpellets? Dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag hoe we u kunnen helpen aan een efficiënte en schone warmtebron in huis.