Home > Pelletkachel Utrecht

Pelletkachel Utrecht

Pelletkachel Utrecht

Wilt u graag een pelletkachel voor de verwarming van uw woning in Utrecht aanschaffen? Een pelletkachel biedt u diverse voordelen op het gebied van duurzame energie. Daarom leveren we u bij de Warmte Specialist graag deze voordelige verwarmingsbron die gemakkelijk en snel uw woning in Utrecht verwarmt.


Energiezuinige verwarmingsbron

De pelletkachel is een duurzame en daarmee veel gewilde variant voor de hout- en gaskachels. Dit heeft alles te maken met de milieuvriendelijkheid van de kachel, die wordt gestookt met houtpellets. Ten opzichte van andere warmtebronnen is de uitstoot van een pelletkachel vele malen lager en het rendement bovendien veel hoger. Het verbrandingsrendement van een pelletkachel ligt namelijk rond de 90%. De warmte kan middels programma’s uitstekend worden gereguleerd waardoor u niet te veel stookt. Met deze zuinige kachel bespaart u bovendien op de energiekosten van uw woning in Utrecht, ook vanwege de lage kosten van de brandstof.

Vakkundige installatie

Wanneer u een geschikte pelletkachel uit ons assortiment van topmerken heeft geselecteerd is het van belang dat deze goed wordt aangesloten. Een goede installatie voorkomt overbodig warmteverlies en zorgt ervoor dat alle rookkanalen goed zijn aangesloten. Bij de Warmte Specialist leveren we graag de optimale service, en daar valt de installatie van uw pelletkachel uiteraard ook onder. Onze vakkundige werknemers komen bij u langs in Utrecht om de kachel aan te sluiten en zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren het huis verwarmt met uw eigen pelletkachel.

Onderhoud uitbesteden

Als de pelletkachel eenmaal geïnstalleerd is en u ieder moment van de dag kunt genieten van een warm en sfeervol huis, is het uiteraard van belang dat u hier zo lang mogelijk van kunt profiteren. Voor de optimale levensduur van een pelletkachel is het juiste onderhoud van groot belang. Zelf kunt u hieraan bijdragen door tijdig schoon te maken, maar ook professioneel onderhoud is van tijd tot tijd nodig. Wij kunnen bij langskomen voor het onderhoud van de pelletkachel. Hiermee voorkomen we o.a.:

  • Vervuilde kachel
  • Minder werkende ventilatoren
  • Verminderde verbranding door het slecht afvoeren van rookgassen of slecht aanvoeren van zuurstof
  • Vervuilde energie

Door het onderhoud van uw pelletkachel neer te leggen bij de Warmte Specialist weet u zeker dat uw kachel op een schone manier energie produceert en het verbrandingsrendement hoog blijft.

Pelletkachel bestellen in Utrecht

Wilt u graag een pelletkachel voor uw woning in Utrecht? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Warmte Specialist. Wij hebben pelletkachels van diverse topmerken voor u klaarstaan. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. We adviseren u graag over de perfecte pelletkachel voor in uw woning.