Home > Houtpellets Dordrecht

Houtpellets Dordrecht

Houtpellets Utrecht

Heeft u houtpellets nodig om uw pelletkachel in Dordrecht te voorzien van brandstof? De Warmte Specialist biedt u de mogelijkheid om voordelig en snel deze duurzame brandstof aan te schaffen. Het geeft u de mogelijkheid om uw huis gemakkelijk te verwarmen zonder de hoge stookkosten. Houtpellets bestel u dan ook eenvoudig bij de Warmte Specialist.


Houtpellets Dordecht: Wat zijn houtpellets?

Houtpellets worden als verbrandingsmateriaal gebruikt voor pelletkachels. De pellets worden gefabriceerd van 100% echt hout. In tegenstelling tot het gebruikelijke brandhout zijn houtpellets echter samengesteld uit houtafval. Zo wordt schoon en gemalen resthout gecombineerd met onbehandeld zaagsel en vervolgens samengeperst tot kleine houtstaafjes. Deze structuur maakt het ideaal om te gebruiken als verbranding voor de pelletkachel in uw woning in Dordrecht. Iedere pellet heeft zijn eigen samenstelling van houtsoorten waardoor ook de energiewaarde kan verschillen. Daarom kunt u bij de Warmte Specialist ook terecht voor advies over de ideale lucht-brandstof verhouding van uw pelletkachel voor een optimaal gebruik van de houtpellets.

Ecologisch en economisch voordeel

De samenstelling van de houtpellets hebben tot gevolg dat u bij gebruik profiteert van zowel ecologische als economische voordelen:

  • CO2 neutrale brandstof
  • Hoog rendement
  • Vermindert industrieel afval
  • Schonere energiebron dan bij gas- of houtkachels
  • Zuinigere energiebron

Dankzij de zuinige verbranding en de lage kostprijs voor de brandstof kan het gebruik van houtpellets u een flinke besparing op de energiekosten opleveren. Reden genoeg dus om over te stappen op deze duurzame energiebron.

Snel en gemakkelijk geleverd

Bij de Warmte Specialist leveren we houtpellets van het topmerk Badger. Hierdoor kunnen we het hele jaar door bij u in Dordrecht leveren tegen een zeer scherpe prijs. De pellets worden verpakt in handige zakken van 15 kg waardoor u snel de voorraad in uw pelletkachel aan kan vullen. U profiteert via de Warmte Specialist bovendien van korting per pallet met dank aan onze speciale kortingscodes. De bestelde zak pellets wordt vervolgens bij u in Dordrecht afgeleverd, waarna u eenvoudig het huis weer kan verwarmen.

Wilt u de pellets direct in huis? Bestel dan snel online de houtpellets voor uw kachel en profiteer van de verschillende voordelen van deze duurzame brandstof. Voor meer informatie of vragen kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen.