Home > Pelletkachel Rotterdam

Pelletkachel Rotterdam

Pelletkachel Rotterdam

Wilt u graag een pelletkachel voor uw woning of bedrijfspand in Rotterdam? Deze moderne variant op een houtkachel zorgt voor warmte in huis door de verbranding van zogeheten pellets. U kunt hiermee een specifieke kamer verwarmen, maar ook het hele huis aansluiten op pelletkachels is een mogelijkheid. De Warmte Specialist helpt u graag aan sfeer en warmte in huis en heeft diverse pelletkachels voor u klaarstaan.


Voordelen pelletkachel

Het aanschaffen van een pelletkachel heeft verschillende voordelen waar u van profiteert bij goed gebruik:

  • Betaalbaar verwarmen van uw huis
  • Geen gasaansluiting meer nodig
  • Minder fijnstof dan houtkachels
  • Hoog rendement
  • Vuur blijft uit zichzelf branden

Ten opzichte van andere warmtebronnen zoals een houtkachel of de gashaard is een pelletkachel dus een stuk efficiënter én schoner voor het milieu.>Ten opzichte van andere warmtebronnen zoals een houtkachel of de gashaard is een pelletkachel dus een stuk efficiënter én schoner voor het milieu.

Bepaal het vermogen

Bij het in huis halen van een pelletkachel in uw woning in Rotterdam is het belangrijk om te bepalen wat het vermogen is. Hiermee bespaar je onnodig verbruik van zowel pellets als elektriciteit. Het vermogen hangt af van de oppervlakte die u wilt verwarmen in uw woning in Rotterdam. Op basis hiervan kunt u het minimumvermogen bepalen en een geschikte pelletkachel aanschaffen. Hierbij is het ook belangrijk of de pelletkachel als hoofdverwarming of als bijverwarming dient. We adviseren u bij de Warmte Specialist graag over de mogelijkheden van een pelletkachel voor uw specifieke woonruimte.

Onderhoud

Als u eenmaal een pelletkachel in de kamer heeft staan is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Het verhoogt niet alleen de levensduur van uw kachel, maar zorgt ook voor een efficiënte verbranding, wat u meer verbrandingsrendement oplevert. Een vervuilde kachel kan dit belemmeren door het slecht afvoeren van rookgassen of het te weinig aanvoeren van zuurstof. Daarom is het belangrijk om met name de ventilatoren van uw pelletkachel tijdig te laten reinigen. Voor al het onderhoud aan uw pelletkachel in Rotterdam kunt u de hulp inschakelen van de Warmte Specialist. We komen graag bij u langs om de kachel weer in optimale staat te herstellen.

Uw perfecte pelletkachel in Rotterdam

Wilt u graag een pelletkachel in Rotterdam? Kom dan eens langs en bekijk de verschillende pelletkachels van de Warmte Specialist. In ons assortiment vindt u pelletkachels van MCZ, Austroflamm, Cadel en RED. Heeft u al een kachel en wilt u zeker zijn van de optimale werking? Dan kunt u ook altijd terecht bij de Warmte Specialist voor de goedkope inkoop van pellets en het onderhoud van uw kachel. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen, dan bespreken we direct de mogelijkheden met u.