Home > Houtpellets Utrecht

Houtpellets Utrecht

Houtpellets Utrecht

Op zoek naar houtpellets voor uw pelletkachel in uw woning in Utrecht? Dan kunt u bij de Warmte Specialist altijd houtpellets bestellen voor een voordelige prijs. Deze brandstof voor uw kachel levert u bovendien verschillende voordelen op en bespaart op uw energiekosten. Bij de Warmte Specialist bent u verzekerd van topkwaliteit houtpellets die uw huis in Utrecht gemakkelijk en snel verwarmen.


Duurzame energiebron

Houtpellets worden gemaakt van geperste houtkorrels die afkomstig zijn uit schoon en gemalen resthout. Dat maakt het, zeker ten opzichte van energiebronnen als hout en gas, een heel duurzame en milieuvriendelijke variant. Houtpellets vallen onder duurzame energie en zijn vanwege de samenstelling en de lage uitstoot CO2 neutraal. Het rendement van de houtpellets ligt ook een stuk hoger. Zo staat de energiewaarde van 1m3 aardgas gelijk aan ongeveer 1,8 kg houtpellets. Het verwarmingsvermogen van de houtpellets is ongeveer 18 MJ per kg.

Keuringseisen

Voor de verkoop van houtpellets moeten deze voldoen aan een aantal strenge Europese kwaliteitsnormen die u verzekeren van een schoon en duurzaam product. De Warmte Specialist verkoopt houtpellets van het topmerk Badger, die voldoen aan alle normen. Ze beschikken daarnaast over de volgende certificaten:

  • DIN Plus Certificaat (FR)
  • DIN Plus Certificaat (DE)
  • Woodenergy SA Certificaat EN+
  • PEFC Coc Certificaat

Wij zorgen er dus voor dat u de beste houtpellets in huis krijgt tegen een scherpe prijs.

Advies

Dankzij de samenstelling van de houtpellets bestaat iedere korrel uit verschillende houtsoorten. Per houtpellet kan de samenstelling dus verschillen en dat kan van invloed zijn op het gebruik. Onze experts adviseren u dan ook graag over de juiste installatie van uw pelletkachel bij het gebruik van onze houtpellets. Zo zorgen we ervoor dat de verbranding optimaal is en u geen problemen krijgt met ongewenste vervuiling van uw kachel. We kijken voornamelijk naar de lucht-brandstof verhouding in uw pelletkachel, zodat deze goed aansluit op de samenstelling van onze houtpellet.

Houtpellets bestellen in Utrecht

Wilt u houtpellets bestellen voor uw pelletkachel in Utrecht? Bekijk dan de voordelige tarieven van de Warmte Specialist voor een snelle aanlevering van uw voorraad houtpellets. U profiteert bij ons van korting op het topmerk Badger. Voor meer informatie of vragen kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.