Home > Pelletkachel Dordrecht

Pelletkachel Dordrecht

Pelletkachel Dordrecht

Wilt u een pelletkachel aanschaffen om uw woning in Dordrecht voordelig en duurzaam te kunnen verwarmen? Een pelletkachel kan u een hoop geld besparen en is beter voor het milieu. Bij de Warmte Specialist kunt u kiezen uit verschillende kachels waarmee u verzekerd bent van een optimale energiebron in huis.


Voordeliger en zuiniger

Een pelletkachel is een veelgevraagde en veelgebruikte manier om uw woonkamer of complete huis in Dordrecht te verwarmen. Dat heeft alles te maken met de duurzaamheid van dit type kachel. Het heeft de gezelligheid van een houtkachel maar doordat het gebruik maakt van houtpellets is het een veel duurzamere variant. De uitstoot hiervan ligt vele malen lager, waardoor er sprake is van duurzame energie. Ook de kosten liggen een stuk lager doordat de houtpellets die als brandstof dienen gemaakt worden van resthout en zaagsel, wat vele malen goedkoper is dan bijvoorbeeld bij een gashaard. Genoeg reden dus om over te schakelen op een pelletkachel bij u in Dordrecht.

Ruim assortiment

Wanneer u overtuigd bent van de voordelen van een pelletkachel om uw huis mee te verwarmen is het van belang een geschikte variant te vinden. Daarom hebben we bij de Warmte Specialist een ruim assortiment aan kachels waar u uit kunt kiezen. We hebben diverse topmerken beschikbaar, waaronder:

  • MCZ
  • Austroflamm
  • Cadel
  • RED

Om er zeker van te zijn dat u de juiste kachel vindt kunt u altijd bij ons langskomen voor advies op maat. Onze specialisten leggen u alles uit over de pelletkachels en bespreken de mogelijkheden voor uw gewenste kachel.

Levensduur verlengen

Na aanschaf van een pelletkachel is het belangrijk om deze goed te onderhouden, dat kan namelijk de levensduur van de kachel aanzienlijk verlengen. Een vervuilde kachel zorgt namelijk voor een mindere verbranding omdat rookgassen blijven hangen en er te weinig zuurstof bij kan komen. Daarom kunt u bij de Warmte Specialist ook terecht voor onderhoud aan uw pelletkachel. We kunnen onder meer de ventilatoren verschonen of vervangen wanneer nodig om alles in optimale conditie te houden. We adviseren u ook graag over de mogelijkheden die u zelf heeft om de kachel schoon te houden, wat kan ondersteunen aan het professionele onderhoud wat u uit kunt besteden.

Pelletkachel aanschaffen in Dordrecht

Wilt u graag een pelletkachel in uw woning in Dordrecht laten installeren voor een duurzame verwarming van de ruimte? Kom dan bij ons langs en kies een van de verschillende pelletkachels uit. Voor meer informatie of vragen over onze pelletkachels kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. We bespreken graag uw specifieke wensen en de opties die we u kunnen bieden.