Home > Pelletkachel Zwijndrecht

Pelletkachel Zwijndrecht

Pelletkachel Zwijndrecht

Bent u op zoek naar een pelletkachel voor uw woning in Zwijndrecht? De Warmte Specialist biedt u diverse kachels aan voor een warme en sfeervolle woonkamer. Bovendien kunnen wij u helpen aan de houtpellets en verzorgen we het onderhoud van uw pelletkachel in Zwijndrecht. Zo bent u verzekerd van een goed werkende duurzame energiebron in huis.


Duurzame warmtebron

Een pelletkachel is een moderne variant op de klassieke houtkachel. In plaats van hout worden houtpellets verbrand, die zijn samengesteld uit schoon resthout en onbehandeld zaagsel. Dit maakt het de energiebron veel duurzamer, doordat de houtkorrels veel minder fijnstof produceren en dus schonere energie produceert. Het maakt de pelletkachel een van de meest duurzame energiebronnen en veel beter voor het milieu dan houtkachels of gashaarden. Voor een duurzame warmtebron in uw woning in Zwijndrecht is een pelletkachel dan ook uitstekend geschikt.

Hoog rendement

Een belangrijk voordeel naast de duurzaamheid is het verbrandingsrendement van de pelletkachel. Deze ligt vele malen hoger dan bij andere, vergelijkbare, warmtebronnen. Het rendement van een pelletkachel kan namelijk tot wel 90% zijn. Dit houdt in dat slechts 10% van de energie die uit de pellets komt, verloren gaat in de afvoer. Dit is een stuk hoger dan bij een houthaard, die meestal maar tot 40 of 50% komt, of een open haard die slechts 15% rendement heeft. Bovendien kan goed onderhoud ervoor zorgen dat het verbrandingsrendement hoog blijft, doordat de verbranding efficiƫnt blijft.

Diverse merken

Bij de Warmte Specialist helpen we u graag aan een veilige en kwalitatieve kachel die u warmte in huis geeft. Daarvoor hebben we een aantal pelletkachels in het assortiment van diverse topmerken. We kunnen u pelletkachels aanbieden van:

  • MCZ
  • Austroflamm
  • Cadel
  • RED

We adviseren u graag over de verschillende kachels en zorgen ervoor dat u de meest geschikte in huis haalt. Kom bij ons langs in Zwijndrecht voor een duurzame en voordelige pelletkachel.

Pelletkachel kopen in Zwijndrecht

Wilt u graag een pelletkachel in Zwijndrecht in huis halen? Neem dan contact op voor meer informatie over onze pelletkachels. We vertellen u alles over ons assortiment en bespreken graag de mogelijkheden van onze aanvullende service die we u kunnen bieden.